Betalen

Betalen met Ideal 

Betalen met IDEAL, met je random reader of je word doorgeschakeld naar de app van je bank. 

PayPal

PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat je financiële gegevens kenbaar worden gemaakt met een paar eenvoudige klikken betaal je je aankoop snel en gemakkelijk.

Credit Card 

Betalen met je Credit Card is mogelijk via je eigen vertrouwde bankomgeving via je eigen bank. 

Klarna Achteraf betalen 

Klarna is een betaalmethode waarmee je de mogelijkheid hebt de kosten voor jouw bestelling later te betalen. De maximale termijn hiervoor is 14 dagen.

Klarna voert voor Stationery & Gift het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website.

Let op! Klarna staat los van Stationery & Gift. Dit betekent dat wanneer je kiest voor Klarna de betaling ook via hen verloopt. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Klarna. Wanneer Stationery & Gift een actie heeft kan de levertijd wat langer duren dan je normaal van ons gewend bent Kies je toch voor Klarna, dan blijven wel dezelfde regels van kracht. Je hebt dan dus nog steeds 14 dagen om te betalen. Houd hier rekening mee en betaal je rekening op tijd om verhoging te voorkomen! Stationery & Gift staat hiervoorniet garant.

Banencontact 

Voor onze Belgische klanten hebben wij deze betaalmogelijkheid. Je betaald je bestelling op een veilige & vertrouwde manier.