Nice to meet you!

Wat ontzettend leuk dat je op mijn webshop bent. Ik hoop dat je allerlei leuke dingen kan vinden en dat ik ( inmiddels wij! )  het op z'n allermooist voor je mogen inpakken en opsturen. Want dat is namelijk waarom ik de shop ben begonnen. Passie voor papier en inpakken! Meet me! Amanda!  Het gezicht achter de webshop!

Uit liefde begonnen...

 Ik ben de webshop begonnen vanuit liefde voor papier, mijn verslaving aan notitieboeken en voor elke maand een nieuwe agenda :) I know, te erg. Ik heb altijd mooi schrijfwaar verzameld en kan verliefd worden op mooi lint of een fijne pen! Om mijn verzameling te rechtvaardigen ben ik online gegaan met mijn webshop en hoop dat jij net zo verliefd word op de spulletjes zoals ik dat kan! Ik heb jaaaaaaren voor het grootste kaartenmerk ter wereld gewerkt en daar werd ik erg blij van! Want ja wees eerlijk, wat is er nou leuker dan kaartjes kopen en versturen? Oke, ik kan nog wel een paar andere dingen bedenken maar je snapt wat ik wil zeggen. :) 

Hoe ik ben begonnen met mijn webshop? Ik zal het je vertellen...

Als jong meisje liep ik ( Amanda ) met mijn oma door de Hallmark Crown stores in Canada, het land waar ik ben geboren. Daar liep ik langs de schappen en keek naar het prachtige glimmende inpakpapier met bijpassende linten en naar Snoopy die zo cute op een wenskaart stond. Mijn liefde voor stationery werd geboren, en is nooit meer weggegaan! Ik kon er uren naar kijken en verzamelde in de loop der jaren mijn eigen lievelings collectie. Pennen, schriften, boekenleggers.. te veel om op te noemen. Toen ik jaren later ( inmiddels al wonend in Nederland ) bij Hallmark Nederland ben gaan werken was voor mij de cirkel rond en ik genoot elke dag van al het moois wat ik mocht verkopen. 

Toch mistte ik iets en ik ben zelf wat gaan ontwerpen & collecties gaan bedenken, en startte in 2017 mijn webshop op zolder. Wat begon als hobby is nu inmiddels een onderneming compleet met pand & een super team om me heen!

YAYYYY! Make every day special with gorgeous paper is mijn motto en vanuit daar ontwerp ik al mijn creaties! 

Liefs, Amanda en Team Stationery & Gift